Word Partner bij Reaal Dier & Zorg en adverteer gratis op KittenTeKoop.nl!

Als katteneigenaar wilt u uw huidier de best mogelijke zorg aanbieden. Om deze reden hebben KittenTeKoop en Reaal Dier & Zorg de handen ineengeslagen, want als u zich nu inschrijft voor het Reaal Dier & Zorg Partnerprogramma ontvangt u van KittenTeKoop een gratis Bronze Membership waarmee u een jaar lang gratis kunt adverteren.

Meldt u aan voor het Partnerprogramma

Wat is het PartnerProgramma?

Als cattery heeft u veel contact met de nieuwe kitten-eigenaar. Uw klant attent maken op het nut van een goede huisdierverzekering is een logisch onderdeel van verantwoord huisdierbezit, los natuurlijk van het feit dat u ook wilt dat “uw kitten” later goede medische zorg krijgt. Het Partnerprogramma van Reaal Dier & Zorg is een uitstekende manier om dit eenvoudig te regelen door u te voorzien van promotiemateriaal dat u kunt meegeven aan de nieuwe eigenaar. Ook stellen wij banners voor uw website beschikbaar. Als de nieuwe eigenaar via uw website een Reaal Dier & Zorg Verzekering afsluit of als er een kortingsbon bij ons binnenkomt die via u is uitgegeven, dan ontvangt u een eenmalige vergoeding van €25,-. De nieuwe eigenaar krijgt bovendien een korting van €10,- op de premie, zodat iedereen er wel bij vaart.

Reaal Dier & Zorg

Met een buitengewone toewijding verzekert Reaal Dier & Zorg ruim 17 jaar uitsluitend honden en katten. Bij Reaal Dier & Zorg nemen we u en de gezondheid van uw huisdier heel serieus. Dat kan alleen als je de juiste kennis in huis hebt. Daarom werken er bij ons 13 gediplomeerde dierenartsassistentes en hebben we een uitstekend serviceteam dat voor u klaar staat. Samen zorgen we ervoor.


KittenTeKoop.nl

KittenTeKoop is al meer dan 18 jaar een vertrouwd adres voor het aanbieden en vinden van raskatten, dekkaters en herplaatsingen. KittenTeKoop bevat links naar meer dan 4.400 Catteries gesorteerd op ras. Daarnaast bevat KittenTeKoop een enorme verzameling van informatie die u kan helpen bij de aanschaf en het verzorgen van uw kat. KittenTeKoop maakt naast de advertenties op de website, ook gebruik van een groot sociaal netwerk op Facebook, Twitter, Google+ en Instagram en er bestaat een KittenTeKoop App.

Hoe meld ik me aan?

U meldt zich aan via http://zakelijk.proteqdierenzorg.nl/aanmelden. Hierna ontvangt van ons een inlogcode en wachtwoord waarmee u toegang krijgt tot onze zakelijke website. Op deze site vindt u meer informatie over het plaatsen van onze banners. Ook kunt u hier gratis promotiemateriaal bestellen. Binnen 2 werkdagen neemt KittenTeKoop.nl contact met u op om uw cattery-gegevens op te nemen.

Meldt u aan voor het Partnerprogramma

Voorwaarden & Spelregels

 • Alle kittens die via KittenTeKoop worden aangeboden, dienen in het bezit te zijn van een stamboom.
 • De cattery dient aangesloten te zijn bij een erkende Rasvereniging en volgens de regels van deze vereniging de kittens te verzorgen en groot te brengen.
 • Het is niet toegestaan om kittens van "derden" te koop aan te bieden op Kitten Te Koop. De kittens dienen bij de cattery zelf in huis op te groeien. Kittens van bijvoorbeeld uitzetkatten kunnen door de bezitter van de uitzetkat geadverteerd worden.
 • Voor alle katten geldt: tot en met de leeftijd van 10 maanden vallen de katten onder de rubriek Kittens. Katten ouder dan 10 maanden vallen onder de rubriek Herplaatsing.
 • Rubriek Brits Korthaar Kittens: alleen kittens uit de combinatie Brits Korthaar x Brits Korthaar worden in de rubriek Brits Korthaar geplaatst.
 • Kittens uit de combinaties Brits Korthaar x Scottish Fold | Scottish Straight | Highland Fold | Highland Straight Selkirk Rex, worden geplaatst in de rubriek Scottish Straight, Highland Straight etc.
 • Rubriek Savannah / Serval Kittens: voor deze rubriek geldt dat er alleen vanaf de F2 lijnen kan worden geadverteerd (F1 wordt dus NIET door KittenTeKoop geplaatst). Deze beperking geldt overigens niet voor de Savannah Dekkater rubriek. Serval kitten advertenties worden NIET door KittenTeKoop geplaatst.
 • Uiteraard is het mogelijk om een "verwacht" nestje aan te kondigen op de website in de rubriek Kittens. Dit kan echter pas op het moment dat uw kat ook daadwerkelijk zwanger is. Het opgeven van een gepland nestje in de toekomst is dus niet mogelijk.
 • Alle kittens uit één nestje dienen samen in één advertentie opgegeven te worden. Als er een nestje is van bijvoorbeeld 3 kittens dan kunnen daar dus niet 3 verschillende advertenties voor opgegeven worden.
Bent u al Bronze, Silver of Gold Member (Plus) bij KittenTeKoop?
 • U bent Bronze Member: verlenging huidige abonnement met een periode van 12 maanden*
 • U bent Bronze Member Plus: verlenging huidige abonnement met een periode van 6 maanden*
 • U bent Silver Member: verlenging huidige abonnement met een periode van 8 maanden*
 • U bent Silver Member Plus: verlenging huidige abonnement met een periode van 5 maanden*
 • U bent Gold Member: verlenging huidige abonnement met een periode van 6 maanden*
 • U bent Gold Member Plus: verlenging huidige abonnement met een periode van 4 maanden*

*Gebaseerd op de standaard Member tarieven op KittenTeKoop: Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW